Wat doe je als je een succesvol restaurant ineens moet sluiten? Dan haal je een keer diep adem en trek je je eigen plan. Ik heb ontzettend veel respect voor Wim Severein en Ingrid Buikema. Wim is de meest nuchtere en bescheiden chef die ik ken. Hij maakt de lekkerste gerechten waarbij hij je altijd verrast met kruiden, specerijen of andere ingrediënten die je nog niet kent. Hij weet wat er op welk moment in het hoogtepunt van het seizoen is en hij tovert ware schilderijen op je bord. Sinds ik zijn pavlova met kokoscrème en frambozen op heb, probeer ik dit in mijn eigen keuken te evenaren. Helaas ben ik er nog lang niet. Ik assisteerde Wim met de social media en een gedeelte van de PR voor de opening en samen met Aileen van StudioLien ontwierp ik de website, waar ik ook de teksten voor schreef. Ik maak ook nog steeds de e-mailnieuwsbrieven voor The Millèn.

Bekijk de website van restaurant The Millèn.

 

Foto: Emma Groenenboom