Over mij

About Me

Mijn naam is Michèle van den Bouwhuijsen

en ik woon in Rotterdam. Mijn bedrijf Met Michele bestaat sinds september 2016.

Mijn hart ligt voor een groot deel in de horeca. De opleiding aan de Hotelschool in Den Haag heeft ervoor gezorgd dat die branche voor mij altijd blijft. Ik houd van (uit) eten (gaan), heb in 2018 mijn SDEN Niveau 2 (wijnkennis) met vlag en wimpel gehaald en ga binnenkort beginnen met niveau 3. De internationale stages in Londen en Barcelona hebben er ook aan bijgedragen dat ik graag reis, nieuwe bestemmingen ontdek en nieuwe mensen en culturen leer kennen.

In de negen jaar na mijn opleiding aan de Hotelschool heb ik ervaring opgedaan in sales, marketing en events. Evenementen organiseren vind ik het leukste dat er is, niet alleen zakelijk, maar ook voor familie en vrienden. Mijn ervaring in de trouwbranche heeft ertoe geleid dat ik in 2016 één van mijn dromen uit liet komen: ik schreef een boek: Trouwen doe je zo!

Ik ben ontzettend nieuwsgierig en leergierig. Ik wil alles weten en stel daardoor vanzelf veel vragen. In 2016 deed ik de cursus Food Journalistiek, van Fontys Hogeschool en Elle Eten. In deze cursus kwamen mijn twee grote liefdes samen: schrijven en eten. Of eten en schrijven. En drinken. Die twee liefdes ga ik ook combineren op mijn blog, waar je vooral verhalen gaat vinden over eten, drinken, reizen en restaurants.

Gelukkig heb ik nog veel meer dromen, de grootste deel ik hier graag met je: ik hoop ooit te mogen recenseren voor één van de grote culinaire gidsen 🙂

Mijn opdrachtgevers weten dat ik kritisch ben, een control freak en een perfectionist. Nu zijn dat voor hen juist vaak de redenen om met mij de samenwerking aan te gaan. Je kunt van mij op aan, ik ben eerlijk, werk graag constructief en werk hard. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind.