Voordat ik mijn bedrijf inschreef bij de Kamer van Koophandel, werkte ik eerst lange tijd in events en daarna als sales & marketing manager voor een grote website over trouwen. Vanaf het moment dat ik begon met ondernemen bleef er iets knagen. Ik wist zoveel over het organiseren van events en bruiloften en ik had zoveel bruidsparen ontmoet die geen idee hadden waar ze moesten beginnen. Online was er vooral heel veel inspiratie te vinden, maar weinig praktische tips over de planning. Bovendien is veel van die ‘inspiratie’ op internet gebaseerd op een perfect plaatje van de mooiste en duurste jurken/bloemen/locaties/etc. Ik vind dat iedereen, ongeacht het budget voor je bruiloft, een mooie persoonlijke bruiloft moet kunnen organiseren. Ik besloot mijn kennis en ervaring beschikbaar te stellen in een weddingplanner waarmee iedereen zijn of haar persoonlijke bruiloft kon organiseren, zonder stress! Een handig 10-stappenplan was het resultaat, een weddingplanner van 240 pagina’s die ik met heel veel liefde heb geschreven.

Ik vind dat iedereen, ongeacht het budget voor je bruiloft, een mooie persoonlijke bruiloft moet kunnen organiseren.

Omdat ik na verschillende ervaringen in mijn werk eindelijk een keer 100% zelf verantwoordelijk wilde zijn voor een project, besloot ik het boek in eigen beheer uit te geven. Dit is tot nu toe het allerleukste dat ik ooit heb gedaan. Het koste bloed, zweet en tranen, maar als ik mijn boek zie liggen en als ik mailtjes met bestellingen zie binnendruppelen, krijg ik een glimlach van oor tot oor.

Wil je meer weten over het boek of een exemplaar bestellen? Dat kan!