Wat hebben evenementen met marketing te maken? Heel veel! Een evenement is een heel goede manier om een boodschap over te brengen op je (potentiële) klanten of je medewerkers. Eigenlijk vind ik het echt een gemiste kans als je een evenement organiseert zonder na te denken hoe je jouw marketing- of brandingdoelen hierin kunt verwerken. Het hoeft er niet dik bovenop te liggen, maar het kunnen net even die puntjes op de ‘i’ zijn waardoor jouw evenement een perfect uithangbord is voor jouw bedrijf.

Ik heb veel ervaring met het organiseren van allerlei evenementen en nog belangrijker: ik vind dat echt het leukste dat er is!

Overigens organiseer ik niet alleen zakelijke evenementen. Als je mijn hulp kunt gebruiken bij de organisatie van een verjaardagsfeest, babyshower of bruiloft, dan kun je me ook altijd bellen. Voor het organiseren van die bruiloften heb ik meteen een goede tip: kijk eens op mijn andere website www.trouwendoejezo.com, daar vind je mijn handige weddingplanner met een uitgebreid 10-stappenplan en ruimte voor al je notities.